Кіно – це те, що допомагає нам жити, допомагає відволіктися від реальності побуту, який іноді виснажує не тільки тіло, а й душу.
uakino-lu.com » Біжи і вбивай дивитися онлайн

Біжи і вбивай

Про що фільм "Біжи і вбивай"

Фільм "Біжи і вбивай" (1993) знятий в Гонконгу і належить до жанрів боєвик, трилер, драма і кримінал. Режисером цього фільму є Біллі Тан. У стрічці зіграли Кент Чен, Саймон Ям, Мелвін Вон, Денні Лі, Естер Кван, Лілі Лі, Джонні Ван, Теренс Фок, Чарлі Нг та І Тін-Хун.

Фільм розповідає про бізнесмена Чена, який поглинається коханням до своєї дочки та дружини. Одного дня, заходячи додому, він незадоволено спостерігає, як його дружина зустрічається з коханцем, і здається, нічого не каже, а лише муркоче під ніс: "Один денью би користувалися". Чену болюче, і він вирішує піти в паб зі старим другом, щоб забути про неприємний епізод.

Проте в пабі до Чена підходить весела дівчина, яка побачивши його гроші, пропонує допомогти йому помститися дружині. Вже дуже напідпитку і не розуміючи, що відбувається, бідолаху знайомлять з посередником в'єтнамської банди. Ланцюг подій, які наступають після цього незграбного випадку, навіть у найстрашніших снах не міг уявити собі Чен.

Ця захоплююча стрічка пропонує глядачам ідеальне поєднання екшну, напруженості трилера, глибини драми та відчуття кримінальної атмосфери. Знімальний процес і акторська гра створюють чудову сукупність, яка надовго залишиться в пам'яті глядачів.

Якщо ви хочете подивитися або завантажити цей фільм "Біжи і вбивай" (1993) онлайн безкоштовно, ви можете знайти його на популярних платформах, що пропонують фільми до перегляду або завантаження. Цей фільм пропонує захоплюючий сюжет, емоційність та незабутній досвід для усіх любителів кіно.
Дивитись онлайн "Біжи і вбивай" безкоштовно

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Дорогі кіномани! Нам надзвичайно шкода, але наразі не всі фільми доступні з українською озвучкою. Наша команда щодня докладає зусиль, щоб ви могли насолоджуватися переглядом у рідній мові, і ми постійно оновлюємо наш контент. Дякуємо за ваше терпіння та розуміння.

Коментарі (0)
Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!