Кіно – це те, що допомагає нам жити, допомагає відволіктися від реальності побуту, який іноді виснажує не тільки тіло, а й душу.
uakino-lu.com » 💙💛Фільми💙💛 » Реальна ціна моди дивитися онлайн

Реальна ціна моди

Про що фільм "Реальна ціна моди"

"Реальна ціна моди / The True Cost" (2015) - це захоплюючий документальний фільм, поставлений режисером Ендрю Морганом. Це історія про одяг, який ми носимо, людей, які його створюють, і вплив модної індустрії на наш світ. Фільм розслідує питання, як зменшення ціни гардеробу порівнюється зі зростанням вартості життя і витрат на охорону природи та соціальний захист.

Ендрю Морган провів розслідування, відвідавши не тільки відомі модні подіуми світових столиць, а й найбідніші райони у країнах третього світу, де насправді народжується "висока мода". Фільм веде глядача у світ моди та приголомшливо демонструє проблеми глобалізації і швидкої моди.

У фільмі висловлюються такі відомі особистості, як відомий дизайнер Стелла МакКартні, еко-активістка та засновниця компанії "Eco-Age" Лівія Ферт та індійська еко-феміністка Вандана Шива. Вони мовлять про проблеми модної індустрії та глобалізації. “Реальна ціна моди" - це неперевершений проект, який викриває шокуючу правду про світ, в якому ми живемо, і про мільйони людей, які стоять за модною індустрією.

Цей фільм має жанри документального кіно, драми і новин. Він був знятий у Бангладеші, Великобританії, Гаїті, Данії, Індії, Італії, Камбоджі, Китаї, США, Уганді та Франції. У головних ролях зіграли Лівія Джуджоллі, Стелла МакКартні, Вандана Шива, Люсі Сигл та Річард Фолфф.

Якщо ви хочете подивитися фільм "Реальна ціна моди / The True Cost" (2015), ви можете завантажити його, подивитися онлайн або переглянути безкоштовно. В онлайн-режимі ви зможете дізнатися ще більше цікавих фактів про світ моди та його вплив на наш світ.
Дивитись онлайн "Реальна ціна моди" безкоштовно

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Дорогі кіномани! Нам надзвичайно шкода, але наразі не всі фільми доступні з українською озвучкою. Наша команда щодня докладає зусиль, щоб ви могли насолоджуватися переглядом у рідній мові, і ми постійно оновлюємо наш контент. Дякуємо за ваше терпіння та розуміння.

Коментарі (0)
Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!